Wie zijn wij?

Webdesign en grafische vormgeving zijn onze passies.

Al jaren houden wij ons bezig met (digitale) grafische vormgeving en webdesign. Wij zijn afgestudeerde webdevelopers/programmeurs, van jongs af aan opgegroeid met computers, en kunnen daardoor razendsnel werken. Bij ons staat persoonlijk contact met de opdrachtgever centraal: ook in de avond of in het weekend staan wij klaar om vragen te beantwoorden en aan opdrachten te werken.Visie op webdesign

Wij hebben ervaring in het maken van een heldere en krachtige vormgeving, waarbij wij uw wensen combineren met onze kennis en creativiteit. Bovenal willen wij kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs: een mogelijkheid om uzelf, uw onderneming of uw project te presenteren zonder hiervoor een hoog bedrag neer te hoeven leggen.

Zo werken wij:

U blijft gedurende de hele opdracht nauw betrokken bij het ontwerp proces. Onderstaande stappen geven inzicht in de manier waarop wij werken:  •   Oriëntatie
  •   Concept
  •   Oplevering en nazorg

In een eerste gesprek nemen we uw wensen door en kijken we wat wij voor u kunnen betekenen. Zowel van onze als van uw kant kunnen ideeën uitgewisseld worden. Na het gesprek sturen wij u een vrijblijvende prijsopgaaf.


Aan de hand van uw wensen gaan wij een concept maken. U kunt dit concept zien als ruwe schetsen waarin nog van alles gewijzigd kan worden. Na goedkeuring gaan wij het concept uitwerken tot de uiteindelijke website.


Na goedkeuring leveren wij het project op. Wij publiceren uw nieuwe website op internet. We maken ook een afspraak hoe we het onderhoud van de website uit gaan voeren. Indien gewenst verzorgen wij aanvullende zoekmachine optimalisatie.