Wie ben ik?

Webdesign en grafische vormgeving zijn onze passies.

Al jaren ben ik bezig met (digitale) grafische vormgeving en webdesign. Ik ben een afgestudeerde webdeveloper/programmeur, van jongs af aan opgegroeid met computers, en kan daardoor razendsnel werken met deze apparaten werken. Bij mij staat persoonlijk contact met de opdrachtgever centraal: ook in de avond of in het weekend sta ik klaar om vragen te beantwoorden en aan opdrachten te werken.Visie op webdesign

Ik heb ervaring in het maken van een heldere en krachtige vormgeving, waarbij ik uw wensen combineren met onze kennis en creativiteit. Bovenal wil ik kwaliteit leveren voor een betaalbare prijs: een mogelijkheid om uzelf, uw onderneming of uw project te presenteren zonder hiervoor een hoog bedrag neer te hoeven leggen.

Zo werk ik:

U blijft gedurende de hele opdracht nauw betrokken bij het ontwerp proces. Onderstaande stappen geven inzicht van mijn werkwijze:  •   Oriëntatie
  •   Concept
  •   Oplevering en nazorg

In een eerste gesprek neem ik uw wensen door en kijk wat ik voor u kan betekenen. Zowel van mijn als uw kant kunnen ideeën uitgewisseld worden. Na het gesprek stuur ik u een vrijblijvende offerte.


Aan de hand van uw wensen ga ik een concept maken. U kunt dit concept zien als ruwe schetsen waarin nog van alles gewijzigd kan worden. Na goedkeuring ga ik het concept uitwerken tot de uiteindelijke website.


Na goedkeuring lever ik het project op. Ik publiceer uw nieuwe website op internet. Ik maak een afspraak met u over hoe ik de website ga onderhouden. Indien gewenst verzorg ik aanvullende zoekmachine optimalisatie.